Oportunitatea de a face videochat legal deja nu mai este o noutate pentru tinerele din tara noastra, in special in conditiile in care aceasta activitate reprezinta o metoda sigura pentru a scapa de grijile financiare. Daca doresti sa-ti cladesti o cariera de succes intr-un domeniu profitabil si consideri ca ai toate calitatile pentru a te alatura echipei unui studio de videochat prestigios, in randurile de mai jos vei descoperi principalele motive pentru care e bine sa alegi sa faci videochat legal.

Vei avea un contract ferm

Inainte de a alege studioul de videochat cu care sa colaborezi, trebuie sa stii ca meseria de model si activitatea in sine este reglementata prin lege inca din anul 2003 in Romania, ceea ce inseamna ca orice model, chiar si aflat la inceput de cariera, beneficiaza de un contract legal de artist-interpret si plateste impozite catre stat, exact ca in orice alt loc de munca.

In contractul pe care trebuie sa il semnezi sunt specificate toate drepturile si obligatiile partilor, conform normelor in vigoare. Desi multe firme din domeniu aleg sa evite rigorile legii, exista studiouri in care chiar poti face videochat legal. Este si cazul  Studio 20, cel mai bun studio de videochat glamour, recunoscut atat pe plan national, cat si la nivel international. Aici, angajarile se fac conform legislatiei in vigoare, iar tu vei avea parte de toate conditiile pentru a putea face performanta, exact ca modelele de top.

Transparenta totala a castigurilor si multe alte beneficii

In cazul in care vrei sa faci videochat legal si sa iti desfasori activitatea in domeniu in concordanta cu legile in vigoare, afla ca la un studio profesionist, precum Studio 20, vei semna un act aditional la fiecare doua saptamani cu sumele castigate si banii platiti catre stat. Acest document este dovada incasarilor si a taxelor aferente, astfel incat vei putea avea o evidenta clara a castigurilor tale si a contributiilor catre stat. De asemenea, in cadrul unui studio de videochat legal, te vei bucura de asigurare medicala privata si sansa de a participa periodic la concursuri organizate de echipa pentru a castiga diverse premii.

Ai acces la raportarile fiscale

Atunci cand faci videochat legal, detii o serie de drepturi care ti se vor comunica inca din prima zi de angajare. De exemplu, la Studio 20, toate sumele incasate vor avea o evidenta clara si vor fi impozitate conform legii. Daca soliciti accesul la raportarile fiscale catre Bugetul de Stat, il poti primi fara intarziere. Astfel, vei beneficia de toate informatiile care tin de incasari si taxe pentru a avea o privire clara de ansamblu.

Pentru ca Studio20 isi pretuieste modelele si le acorda atentia cuvenita, aici vei avea sansa de a fi recompensata lunar cu bonusuri, cadouri, numeroase alte premii, dar si sa participi la concursuri care sa te stimuleze si sa te faca sa iti doresti sa muncesti si mai mult pentru idealurile tale. Nu uita ca un model care face videochat legal merita tot ce e mai bun si trebuie incurajat pentru a face performanta si a-si castiga prestigiul.

Totodata, trebuie precizat ca Studio20 a fost prezentat de multe ori in mass-media ca un exemplu pentru aceasta industrie, gratie corectitudinii si profesionalismului de care da dovada. Asadar, acum ai toate motivele pentru a face videochat legal la Studio20, cel mai mare studio de videochat glamour din Romania! coral