Luna in care te-ai nascut poate avea o influenta covarsitoare asupra temperamentului tau, indicand anumite aptitudini, nevoi, calitati sau defecte.

Mai mult, luna in care te-ai nascut este cea care iti guverneaza anii de formatie care apoi se rasfrang asupra perioade de maturitate.

Asadar, vezi in ce mod luna cand ai venit pe lume vorbeste despre tine:

Ianuarie
Daca te-ai nascut in luna ianurie, numarul 1 iti va conduce primii ani din viata. Apoi, aceasta perioada a anului te face independent, analitic si un lider innascut. Esti creativ si dai dovada mereu de un fel de unicitate care te ajuta sa iesi mereu in evidenta dintr-o mare de oameni. Totodata, ai tendinta de a fi usor egocentric si de a lua decizii fara consultarea celor implicati, ceea ce i-ar putea face sa creada ca esti nechibzuit.

Februarie
Pe acelasi principiu ca in cazul lunii anterioare, luna februarie iti aduce ca factor dominant in viata cifra 2. Esti in mod special intuitiv, ai o voce interioara puternica si alergi toata viata dupa echilibru. Relatiile inseamna aproape totul pentru tine, de aceea vei petrece mare parte din viata cautandu-si jumatatea.

Martie
Pentru cei nascuti in martie tot ce are legatura cu numprul 3 le va fi ca o stea norocoasa, numar care, de altfel, va aparea predominant in viata lor. Daca esti nascut intr-una dintre zilele acestei luni, vei trai frecvent experienta de a fi la locul potrivit, in momentul potrivit. Altfel spus, ar trebui sa fii un om norocos care intalneste oportunitati peste tot in drumul lui. Iti poate fi destinata faima si, cel mai probabil, vei fi mai bogat decat multi din jurul tau. Insa, toate aspectele pozitive pot deveni o usoara povara pe care trebuie sa o porti cu grija – iti va fi greu sa ai relatii si sa ramai fidel.

Aprilie
Cifra 4 iti va influenta in particular primii ani din viata, suficient de elocvent incat sa-i simti prezenta sub diverse forme. Esti nascut cu abilitati de lider, nu iti lipseste ambitia, iar carisma ta ii face pe toti din jurul tau sa graviteze in jurul tau. Vei avea parte de iubiri mari si de prietenii trainice. Nu duci lipsa de creativitate sau inteligenta, dar pentru perioade temporare poti fi acuzat de un temperament nu tocmai suportabil, din variate motive.

Mai
La fel ca in cazul lunii aprilie, doar ca de data asta cifra 5 va marca in mod evident anii tineretii. Esentiala pentru tine este auto-exprimarea, iar cei mai multi nascuti in luna asta devin actori, muzicieni, scriitori sau ar putea deveni cu usurinta si bucurandu-se de talent din plin. Daca esti nascut in luna mai, vei trai mereu cu necesitatea avida de libertate. Ai un respect mare fata de tot ce inseamna autoritate si o credinta de neclintit in casatorie. Legi prietenii de valoare si socializezi o mare parte din viata cu patos.

Iunie
Pentru cei nascuti in luna iunie, numarul 6 este extrem de important pentru intreaga lor viata. De obicei, nativii acestei luni sunt romantici si foarte gelosi, complicandu-si viata intima foarte mult de-a lungul vietii. Daca te-ai nascut in luna iunie, o cariera artistica, care sa iti stimuleze creativitatea ti se va potrivi perfect. Iar cel mai mare minus este cel al tendintei de a vorbi uneori prea mult despre ceilalti, cateodata chiar raspandind zvonuri.

Iulie
Nativul lunii iulie are un caracter frumos – este sincer, onest, empatic, preocupat profund de familie si prieteni. Va face multe sacrificii pentru a-i proteja pe cei dragi si pentru a-si pastra prieteniile. Uneori poti da dovada de cinism, ceea ce ii va enerva cumplit pe cei din jurul tau.

August
Daca esti guvernat de aceasta luna a nasterii, cifra 8 se va identifica cu destinul tau, fiind cifra asociata ambitiei, succesului, bogatiei. Esti un iubitor, cele mai mari castiguri le proiectezi in casnicie si starea de bine a celorlalti. Una dintre cele mai mari probleme ale tale are legatura cu sanatatea precara cauzata de munca in exces.

Septembrie
Cei nascuti in luna septembrie isi formeza caracterul in functie de cifra 9 care le va garanta mai multe roluri de-a lungul vietii. Daca esti nascut intr-una dintre zilele lunii septembrie esti foarte inteligent si extrem de spiritual, dar tinzi sa iei toate adversitatile foarte personal. Cea mai mare slabiciune a ta este faptul ca devii depresiv ori de cate ori iti pierzi credinta in tine si in Dumnezeu, ceea ce faci destul de des.

Octombrie
Pentru cei nascuti in octombrie, numarul 10 (care este in sine o vibratie mai mare decat 1) va fi cel mai semnificativ. Asta va face din tine o persoana norocoasa in mod natural – cand iti proiectezi un scop, un ideal, aproape intotdeauna ti-l indeplinesti. Dezavantajul personalitatii tale consta in contradictiile cu care te nasti si de asemenea in tendinta de a fi razbunator si de a nu-ti controla resentimentele.

Noiembrie
Numarul 11, vibratia numarului 2, iti va ghida pasii in viata. Karma acestei cifre te ajuta sa fii puternic psihic, carismatic, empatic, pozitiv. Cu toate astea, uneori poti fi coplesit de propria sensibilitate si imediat devii controlat de un stres atat de puternic care iti poate genera probleme de sanatate psihica, Cuma r fi oboseala cronica sau chiar depresia.

Decembrie
Cei nascuti in luna decembrie au o afinitate puternica pentru numarul 12 (o vibratie mai mare decat 3), fiind alcatuit din energiile numerelor 1 si 2. 1 este cifra noilor inceputuri, 2 numarul dualitatii si al balantei. A fi nascut in decembrie inseamna a avea un stil de viata de filozof pragmatic care valorifica stabilitatea. Esti, de asemenea, o persoana norocoasa, bogatia si iubirea te vor gasi cu usurinta. Se poate sa ai o viata sociala foarte activa, iar din cand in cand iti vei ignora responsabilitatile pentru ca vei gasi cateva nimicuri foarte importante.