O Icoană a Mântuitorului Iisus Hristos din biserica cu Hramul “Învierea Domnului” din cartierul clujean Zorilor lăcrimează de mai bine de 100 de zile.

Preotul bisericii susține că a știut că fenomenul are legătură cu războiul din Ucraina.

Icoana a lacrimat pt prima data in 3 decembrie, iar preotul susține că a intuit inca de atunci ca va fi ceva de rau si s-a gandit in mod special la un război. Nu a avut curajul să spună ceea ce credea pentru a nu crea panică.

”Din start am știut și m-am gândit că va fi ceva, și în mod special m-am gândit la război. Mi-a fost teamă că se întinde mai mult. Atunci am discutat cu cineva din cercul nostru și am spus că mi-e teamă de un război.

Atunci nu știam ce și cum va fi, dar acum s-a adeverit. Am intuit că așa va fi, că va fi de rău, dar nu am avut curajul să o spun în cerc larg pentru a nu crea panică.

Mântuitorul nu lăcrimează degeaba și nici icoanele, în general. Va fi suferință și va fi durere, va fi ceva rău pentru noi oamenii”, a afirmat Nicolae Dura pentru Cluj24.ro

Până acum au lacrimat icoane cu Sfinți sau Maica Domnului, însă nu și cu Mântuitorul, iar acest lucru prevestește ceva rău, iar faptul că icoana lăcrimează însemnă că oamenii s-au îndepărtat de Dumnezeu.

Icoana este pictată pe panza și e o copie a originalului. O dâră umedă se prelinge pe obrazul stâng al Mântuitorului Iisus Hristos. Primele martore ale fenomenului au fost femeile care fac curățenie în lăcașul de cult, informează Antena3.

În urmă cu 5 ani, tot in aceasta biserică a avut loc un fenomen similar, legat de o icoană a Maicii Domnului care a lacrimat. În fiecare zi, cei curioși pot merge la biserica din cartierul Zorilor Cluj pentru a vedea icoana in intervalul 7.30 -19.00.

coral