News Flash:

Ideea benzilor reversibile pe strada Moţilor din Cluj-Napoca revine în actualitate

28 Martie 2019
1701 Vizualizari | 0 Comentarii
benzi reversibile

Ideea benzilor reversibile pe strada Moţilor din Cluj-Napoca, lansată în spaţiul public în urmă cu mai bine de trei ani şi apoi abandonată, revine în actualitate. 

Întrebat despre benzile reversibile între Cluj-Napoca şi Floreşti, primarul Emil Boc a spus că proiectul nu a primit aprobarea Comsiilor de Circulaţie, argumentul fiinda acela că infrastructura existentă nu se pretează ideii. Primarul Clujului insistă însă să implementeze benzile reversibile măcar în anumite zone din oraş, deşi nici în acest caz răspunsul nu a fost unul pozitiv. Aşteaptă rezultatul unei noi evaluări, în aprilie 2019. 

Eu sunt cel mai mare susţinător al unui asemenea proiect, dar nu am primit aprobarea Comsiilor de Circulaţie până în acest moment şi nici a Poliţiei, argumentul fiind acela că infrastructura existentă nu permite implementarea proiectului.

Eu am cerut încă o dată Comisiei de Circulaţie să analizeze implemetarea acestui proiect cel puţin pe raza municipiului Cluj-Napoca, unde eu am capacitatea de a colabora şi de a decide.

Aştept în luna aprilie evaluarea acestui proiect”, a declarat primarul Emil Boc, la un post de radio local.

Edilul Clujului a recunoscut însă că benzile reversibile nu pot fi implementate până după lărgirea Căii Mănăştur, în zona Fabricii de Bere. O altă mare problemă este numărul mare de poliţişti care ar trebui să fie zilnic în teren, pentru o perioadă de timp, după implementarea benzilor reversibile.

E greu de implementat  până nu lărgim Calea Mănăştur, sunt foarte multe străzi secundare care intră şi ies din principală şi s-ar perturba activitatea în întreg oraşul. Plus dificultatea cu marcarea, nu au ei atâţia poliţişti care să fie pe întreg traseul şi să îi disciplineze pe oameni.

Le-am zis că ştiu că e dificil, dar să vedem evaluarea din aprilie”.

Sursa: ziuadecj.realitatea.net 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

idee benzi reversibile strada motilor actualitate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032040 (s)