”Intepaturile” din timpul unei emisiuni de succes – asa cum este cazul ”Brav0, ai stil! Celebrities” – fac deliciul telespectatorilor, cu atat mai mult atunci cand la mijloc se afla vedete carismatice. Andreea Tonciu si Maria Ilioiu, de pilda, si-au trimis ”sageti” cu frenezie, incercand sa detina ”suprematia”, numai ca acum se iveste la orizont un alt semn de intrebare. Si tot Andreea Tonciu ramane in centrul atentiei.

Au trecut ceva ani de cand Andreea si Andrei Neacsu – actualmente sot al frumoasei Ilinca Vandici – au avut o scurta poveste de amor. Cele doua vedete s-au intalnit, acum, in platoul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D, iar unii dintre fani asteptau ca relatia dintre ele sa fie cel putin tensionata. Dar pronosticurile pesimiste au fost date peste cap, iar cine ar fi pariat, sa spunem, pe o relatie cordiala intre Ilinca si Andreea, ar fi avut o cota extrem de mare.

Potrivit informatiilor furnizate in mediul online de viva.ro, atunci cand l-a intalnit pe sotul de azi al Ilincai, Andreea Tonciu se afla in tandreturi cu Nicky Mitea, barbatul din cauza caruia Andreea Tonciu s-a certat si cu Raluca Nastase. Initial, relatia dintre Nicky si Andreea a fost una ”undercover”, abia ulterior devenind publica.

Andreea Tonciu, probleme cu depresia: ”Ma saturasem de viata aia monotona!”

Anul trecut, Andreea Tonciu a fost in depresie si isi dorea foarte tare sa isi gaseasca o ocupatie, pentru ca nu mai suporta sa stea in casa, fara sa faca nimic.

„Am fost in depresie! Ma saturasem sa am viata aia monotona pe care o aveam. Voiam sa ies, stii cum eram inainte. Ma duceam la filmari, ma duceam la job-uri… Acum sa stai inchisa intr-o casa, am zis ca innebunesc. (…) I-am zis, (n.red. – sotului sau), i-am zis: ”Ma duc si ma angajez pe 20 de milioane”. Sincer!”, spunea bruneta cu mai mult timp in urma.

coral