News Flash:

Țigările vor dispărea definitiv! Lovitură totală pentru cei care fumează. De când se va întâmpla acest lucru

14 Decembrie 2021
625 Vizualizari | 0 Comentarii
De cand ar deveni interzise tigarile

Un analist american a publicat marți un nou studiu cu privire la țigări. Potrivit lui, țigările vor dispărea de pe piață în următoarea perioadă. Acesta mai precizeaz că industria tutunului trece printr-o serie de schimbări fundamentale.

Analistul Adam Spielman a publicat un studiu care arată că giganții din domeniul tutunului trebuie să își îndrepte atenția spre alternativele la țigări, având în vedere că industria trece printr-o serie de schimări fundamentale și se îndepărtează de țigările clasice.

În studiu citat de către Bloomberg este notat faptul că numărul copiilor care s-au apucat de fumat a scăzut cu aproape 75 de procente în ultimii 20 de ani. În plus, consumul de tutun în rândul bărbaților este în declin pentru prima dată în istorie, motiv pentru care producția s-a păbușit în ultimii ani. Așadar, potrivit studiului, țigările clasice ar putea dispărea de pe piață până în anul 2050 în SUA, Australia și în multe țări din Europa și America Latină.

Compania Philip Morris consideră că țigările clasice ar putea deveni demodate

Cunoscuta companie care deține brandurile Marlboro și Chesterfield este de părere că țigările clasice ar putea începe să fie considerate demodate, motiv pentru care consumatorii vor renunța la ele în următorii 10 ani. Așadar, compania americană se pregătește pentru acest moment, devenind unul dintre primii giganți din industrie care au introdus alternative pentru fumători.

Totuși, este de menționat că acest trend nu se regăsește în toate statele lumii. Franța, China și Rusia ar putea rămâne la țigările clasice și după anul 2050.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 33 queries | Mysql time :0.058880 (s)