Valentin Dinu a devenit cunoscut in 2011, pe scena “Romanii au Talent”, vocea lui, dar si atitudinea calda cucerind rapid inimile tuturor. O data cu aprecierea telespectatorilor, acesta a reusit sa castige si simpatia Andrei, cantareata marturisind in repetate randuri ca este preferatul ei.

La momentul respectiv, Valentin Dinu lucra la o spalatorie auto. Dupa ce a participat la show, a disparut din lumina reflectoarelor. Iata ca acum a revenit in forta, pe scena! La emisiunea “Canta acum cu mine”, unde publicul l-a recunoscut imediat.

„Sincer am avut emotii mai mari decat la Romanii au talent. A fost o experienta foarte tare. Cand am vazut 100 de muzicieni au inceput sa-mi tremure mainile. Mi s-a schimbat foarte mult viata in ultimii 9 ani. M-am casatorit, am o fetita de 3 ani si canta. Abia astept un duet Maia-Valentin Dinu. Mi s-a schimbat viata si sunt foarte fericit”, a declarat Valentin Dinu, potrivit viva.ro.

Valentin Dinu, preferatul Andrei!

“Valentin Dinu a fost preferatul meu din primul sezon ‘Romanii au talent’. Atunci i-am promis ca, indiferent de locul ocupat in finala, vom face un duet. Valentin este o voce foarte buna si sper sa ajunga cat mai sus”, declara Andra in 2011.

coral