După ce Ion Ţiriac a spus că americanca de 39 de ani ar trebui să se retragă, dacă ar avea decenţă, vorbind despre kilogramele ei în plus, imediat, bunul său prieten a apărut şi el în presă, punând gaz pe foc.

Ion Ţiriac (81 de ani) şi Ilie Năstase (74 de ani) şi-au făcut un obicei din a lansa, periodic, atacuri la adresa Serenei Willimas, făcând-o ba grasă, ba ieşită din formă. Şi culmea ironiei, de fiecare dată, tot ei se consideră jigniţi de replicile venite dinspre tabăra fostului lider WTA.   Acum, Ţiriac s-a luat, din nou, de Serena, într-un interviu acordat pentru TVR şi, după ce declaraţia sa a ajuns în presa internaţională, a fost pus la punct de soţul Serenei.

În continuarea scandalului, Telekom Sport a luat legătura cu Ilie Năstase pentru a-i cere opinia în acest conflict de la distanţă. Aşa cum era de aşteptat, „Nasty“ nu putea rata prilejul de a pune gaz pe foc şi i-a acuzat pe Serena şi pe soţul ei că au, de fapt, o problemă cu românii!  

Ce a spus Ilie Năstase?  

*Dacă nici ceea ce spune domnul Ţiriac  despre tenis nu mai contează, înseamnă că am luat-o razna cu toţii.   

*Serena, până la urmă, se poate retrage când vrea ea, e strict problema ei. Dar eu cred că domnul Ţiriac cam are mare dreptate. Şi în ultima vreme, cam multă lume susţine că Serena ar trebui să se retragă.    *Legat de această postare a soţului ei, nu mi se pare normală. De fapt, cred că ei au o problemă cu românii, altfel nu-mi explic.

Citeste mai mult: adev.ro/qmg2l7

coral