Victor Slav a publicat pe pagina lui de Facebook o fotografie in care apare alaturi de o tanarar superba. Prezentatorul de la Kanal D si modelul au fost protagonistii unei sedinte foto, iar fanii lui nu au putut sa nu speculeze ca intre ei ar fi mai mult decat o relatie strict profesionala, mai ales ca el a publicat si un mesaj care a dat de banuit. „Daruieste iubire in orice moment!”, a scris el.

Fanii l-au felicitat pe Victor Slav
Convinsi ca Victor Slav are o noua iubita, urmaritorii lui au apasat imediat butonul de „like”, imaginea strangand peste 12.000 de aprecieri. Mai mult, unii au presupus chiar ca s-ar fi logodit cu modelul de langa el. „Casa de piarta!”, „Minunati!”, „Va potriviti de minune!”, „Foarte frumosi, meriti din plin, Victor! Cum se spune, jos palaria! Felicitari!!!”, „Casa de piatra! Foarte frumosi sunteti ”, sunt doar cateva dintre mesajele pe care Victor Slav le-a primit.

Fetita Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav sta la Deva, alaturi de bunica sa

S-au despartit in urma cu aproape un an, iar de atunci scopul lor este de a o face cea mai fericita pe fetita lor. Victor Slav si Bianca Dragusanu au ramas relatii foarte bune de dragul Sofiei Natalia. Micuta are 2 ani si 7 luni, iar parintii ei se topesc dupa ea. Victor Slav a fost invitat la Interviurile VIVA!, unde a marturisit ca atunci cand Sofia va implini 3 ani se va muta in Bucuresti, unde va merge la gradinita.

coral