Fabrica de încălțăminte Clujana a decis să îi sprijine pe medici și pe dascăli în această perioadă dificilă. Compania a încheiat recent un protocol de colaborare cu reprezentanții Sindicatului Sanitas Clujși ai Sindicatului Liber al Învățământului Preuniversitar Clujean și va oferi 10.500 de vouchere cu reducere de 20% la achiziționarea oricăror produse din gama Clujana. Voucherele sunt disponibile pentru cadrele medicale și cele didactice până în data de 31 martie 2021.

Prin intermediul acestei acțiuni, Clujana dorește să vină în sprijinul specialiștilor care în această perioadă se luptă să readucă societatea la normalitate, arătându-le, totodată, și recunoștință pentru eforturile depuse.

Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar în cadrul Clujana S.a. Fabrica de încălțăminte a fost înființată în anul 1911, ia după Primul Război Mondial a fost cea mai mare fabrică de încălțăminte din România. Ulterior, în anii 80, a fost cea mai mare din estul Europei, cu 8.000 de angajați, cu secții de tăbăcărie, fabrici de tălpi, de încălțăminte și articole din cauciuc.

coral