Scene incredibile la Pro TV, in cadrul emisiunii ”Vocea Romaniei”. La un moment dat, nonconformistul Tudor Chirila a luat o initiativa care a surprins pe toata lumea, iar atmosfera s-a incins, la propriu, chiar dupa ”numarul” oferit de concurentul Gabriel Tora.

Lipsit de inhibitii, Tudor Chirila a inceput sa isi scoata hainele – dupa o discutie cu Gabriel Tora, acesta avand o pasiune nobila, pictura -, mai ales ca respectivul concurent declarase ca prefera sa picteze cai si… barbati nud. Iar Tudor Chirila nu a stat prea mult pe ganduri si… a trecut la fapte, sub ochii uluiti ai celorlalti.

„M-am dezbracat si pentru salariu…”, a recunoscut Tudor Chirila amuzat, dupa ce a ramas doar in boxeri in fata celor prezenti in platou si a telespectatorilor.

”Nu stii ce pierzi…”

„Uita-te, Irina, ca nu stii ce pierzi…”, i-a Tudor Chirila el Irinei Rimes. Aceasta isi pusese manile la ochi si dadea senzatia ca doreste sa plece cat mai departe de scena care putea fi descrisa drept… „erotica”.

De partea cealalta, Smiley a spus ca a fost luat prin surprindere de aceasta desfasurare a ”evenimentelor”. „Nu mi-am imaginat ca Tudor Chirila o sa-l calareasca pe Brenciu”, a marturisit Smiley.

coral