La o zi distanță de la nunta sa cu Laura, Cristi a murit într-un accident rutier grav ce a avut loc în Botoșani. Astăzi bărbatul de 28 de ani a fost înmormântat sub privire îndurerate ale familiei și ale tuturor celor care acum câteva zile se bucurau de petrecerea evenimentului lor.

Cristi a fost condus pe ultimul drum

Laura, mireasa sa, e distrusă de durere după moartea soțului

Durere fără margini astăzi pentru toți cei care l-au cunoscut pe Cristi, bărbatul de 28 de ani, mort într-un accident rutier grav în urmă cu doar câteva zile. După ce a petrecut în noaptea nunții sale alături de soția lui, părinți, rude și prieteni, tânărul a decedat la o zi în urma tragediei cumplite.

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristi, bărbatul mort la o zi după nuntă

Vestea morții sale a picat ca un trăsnet pentru toată lumea, dar mai ales pentru cea care îi devenise soție și nu a apucat deloc să se bucure de acest statut, cel de soție, căci imediat a devenit văduvă.

Astăzi el a fost condus pe ultimul său drum, iar toți cei care au fost invitați la nuntă au trebuit să îmbarce haine cernite și să-l ducă către groapă pe bărbatul care a pierit în tragicul accident.

Mai multe persoane au fost avut nevoie de îngrijiri medicale, la înmormântare

Din cauza durerii uriașe de la înmormântarea lui Cristi, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar șase ambulanțe au fost în permanență la funerariile bărbatului care a decedat în tragicul accident.

Soției bărbatului nu-i vine să creadă în continuare că a rămas fără propriul soț și e în stare de șoc de câteva zile.

  coral