Reactie ULUITOARE a Aneimaria Prodan in scandalul momentului. Incredibil ce spune despre relatia pe care o are cu Dan Alexa dupa ce a fost filmata in timp ce ii dadea o palma in public.

Anamaria Prodan a fost acuzata ca ar avea de ceva timp o relatie cu Dan Alexa.
Antrenorul divortase de sotia lui, iar sexy impresara se vedea din ce in ce mai rar cu Laurentiu Reghecampf. Anamaria Prodan a vorbit fara retineri despre presupusa relatie pe care ar avea-o cu Dan Alexa. Sexy impresara sustine ca intre ei nu exista nimic si ca daca s-ar fi intamplat ceva, presa sigur ar fi aflat.

„Astea au aparut de cand m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul ca a divortat, cum au divortat multi jucatori si antrenori, e una, dar nebuniile care au aparut ca am fi impreuna, e cu totul altceva. Am gresit pentru ca trebuia sa ies si sa stopez aberatiile astea. Am zis ca sunt prea mare, ca nu-i bag in seama. Ma distram, radeam, dar au inceput sa ma deranjeze foarte tare. Au iesit tot felul de barfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burca sau cu Dani Coman”, a spus Anamaria Prodan potrivit GSP.

„Se scrie de atatia ani ca sunt cu Alexa, dar nimeni niciodata nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la suta din tara ma uraste! Nu ma prindeau ei cu un barbat in ani de zile daca eu eram singura in Romania si Laur prin Arabia sau prin Emirate?”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Voi credeti ca daca eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu si am trai separat, ne-ar fi frica sa ne despartim? Ne-ar fi frica sa impartim averea? Pai, de ce sa ma ascund? Impartim jumate, jumate si sanatate, traim fericiti si cum vrem. Sunt mult prea fericita, am muncit mult in viata asta si niciodata n-o sa ma fac de ras. Daca eu vreau sa fac ceva, o sa anunt in gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf si sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!”, a incheiat Anamaria Prodan.

coral