News Flash:

In 2020, Clujul va avea un complex rezidenţial verde. Cat costă un apartament?

28 Ianuarie 2019
1768 Vizualizari | 0 Comentarii
wings galery 1 min

Studium Green construiește un complex rezidențial care va avea 228 de apartamente, cu una, două, trei şi patru camere. Complexul Wings va fi situat în cartierul Zorilor – Strada Frunzişului.

Proiectul prevede două corpuri de clădire cu 114 apartamente fiecare, iar la etajele superioare vor fi penthouse-uri, informează Cristina Sorocovschi, reprezentant al proiectului. Fiecare apartament va avea terase, câte una, două sau trei, în funcţie de poziţionare şi de suprafaţă.

Parcările sunt prevăzute în subteran, pe trei niveluri, iar proiectul include şi o zonă verde, o zonă de joacă, o grădiniţă care urmează să fie proiectată şi boxe pentru depozitare la suprafaţă, ne-a mai spus aceasta.

Apartamentele vor fi de clasă energetică A, iar materialele folosite şi tehnologiile sunt prietenoase pentru mediul înconjurător.

Cristina Sorocovschi a declarat că: "Suprafeţele variază de la circa 40 de metri pătraţi, până la 140 de metri pătraţi, în suprafeţe utile. Preţurile variază de la 50.000 de euro fără TVA (pornind de la 1.300 euro/mp util, fără TVA, la stadiul semi-finisat), până la 150.000 euro, fără TVA. Locurile de parcare nu sunt incluse în preţ şi pornesc de la 6.000-7.000 euro, fără TVA".

Conform reprezentantului, proiectul este în curs de execuţie, având ca termen de finalizare 24 de luni (sfârşitul lui 2020).

"Am început vânzările acum două luni şi avem contractate circa 30% (promisiuni bilaterale de vânzare-cumpărare, cu avansul dat deja), iar avansul este de 20-30% din preţul final al apartamentului, la semnarea ante-contractului. Din diferenţă, 40% se plăteşte când se ajunge cu construcţia la roşu, iar apoi diferenţa de 30% poate fi împărţită în două tranşe - 20% când este finalizat şi 10% la semnarea contractului final", a mai declarat reprezentantul.

"În zona rezidenţială pe care o inaugurează, WINGS pune bazele unei noi comunităţi open-minded, încurajată să preţuiască fiecare moment petrecut acasă, în intimitate sau alături de familie, conectată la oraş însă protejată de agitaţia acestuia”, spun dezvoltatorii.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Wings_Galerie_amurg_min
2020 complex rezidential eco-friendly verde apartament
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 33 queries | Mysql time :0.049223 (s)