Prefectul Mircea Abrudean a precizat că activitatea Serviciul Permise și Înamtriculări Auto va fi reluată în perioada următoare.

”Susținerea probei practice pentru permisul auto a fost suspendată între 17 martie -1 iunie, astfel că toate persoanele care inițial au fost programate în această perioadă au fost reprogramate automat în ordinea cronologică a programărilor. Practic în 2 iunie se va relua activitatea de susținere a probelor practice pentru permise auto, există deja un calendar afișat pe site-ul instituției.

Iar referitor la susținerea probelor teoretice și practice din nou, aceasta va fi reluată în perioada următoare și la fel va fi anunțată pe site-ul instituției”, a precizat Mircea Abrudean.

Mutarea acestui serviciu la Vama din Someșeni a fost amânată, în această perioadă, dar urmează să fie realizată în cursul anului.

”Rămâne o prioritate, demersurile sunt făcute, mai așteptăm o aprobare de la Ministerul Finanțelor, ca proprietar al acestei clădiri, și cu siguranță va fi implementată în cel mai scurt timp. Rămâne valabilă această mutare din sediul impropriu de pe Albac în clădirea Vămii”, a adăugat prefectul Clujului.

coral