Noua locație dedicată iubitorilor de lectură a fost inaugurată sâmbătă, pe 23 martie 2019, la demisolul Iulius Mall Cluj. Pe lângă gama diversificată de carte, clujenii găsesc la Diverta și articole de papetărie, jucării, gadget-uri, dar și un spațiu intim în care pot savura o cafea Meron.

Magazinul Diverta inaugurat în Iulius Mall Cluj este primul din afara Capitalei în care s-a implementat noul concept al brandului, #plinideviață, care pune accent pe culori îndrăznețe, dinamism și energie.

Volumele de carte reprezintă 40% din gama de produse, pasionații de lectură putând răsfoi și alege cele mai noi titluri, din toate domeniile. Oferta Diverta este completată cu propuneri de cadouri inspirate, jucării și jocuri creative sau de societate pentru cei mici, dar și pentru cei mari, accesorii distractive și haioase și colecții colorate de papetărie. Printre serviciile pe care clienții le pot accesa în noua locație se numără și achiziționarea de bilete la cele mai importante evenimente culturale și nu numai, precum și posibilitatea de a imprima fotografii pe loc, la aparatul self-service Kodak.

Noul concept Diverta le oferă vizitatorilor și prilejul de a se delecta cu o lectură în compania savuroasă a cafelei. Și asta pentru că în locația din Iulius Mall Cluj se regăsește și un spațiu al brandului clujean Meron, unde sunt disponibile preparate pe bază de cafea și chiar de patiserie.

Diverta este un brand 100% românesc, care se află de 20 de ani pe piața locală de retail. La ora actuală, rețeaua Diverta cuprinde 27 de magazine proprii, în București și în marile orașe.

coral