Încă 16 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la Cluj. De această dată, cu 18 mai puţine decât raportările de ieri, când au fost raportate 34 de cazuri noi, însă în raportare cifra deceselor s-a ridicat la 57.

Situația epidemiologică în județul Cluj arată că în ultimele 24 de ore, 16 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj. Astfel numărul total al infectărilor de la Cluj se ridică la 2015.

Numărul total al deceselor ca Cluj a ajuns azi la 57, cu un deces mai mult decât în raportarea de ieri, dintre care 38 de persoane sunt din județul Cluj.

În acest moment în secțiile de anestezie terapie intensivă (ATI) sunt internați 27 de pacienți, 19 dintre cei aflați la ATI provin din județul Cluj.

Până acum 762 de pacienți cu noul coronavirus au fost vindecați și externați din spitalele clujene, dintre care 609 din județul Cluj. 

Instituţia Prefectului anunţă că efectivele angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști locali, ISU și SAJ) au fost de 409. În acest timp 368 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse şi 81 de societăți comerciale/PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

coral