Cazul Luizei Melencu si al Alexandrei Macesanu, tinerele rapite de Gheorghe Dinca, a scos la iveala numeroase nereguli, legaturi ale interlopilor din zona cu oameni influenti si nu numai. Joi, pe 5 septembrie, chiar in plin scandal la Caracal, o alta fata a fost rapita la iesirea spre Corabia.

Joi, in jurul orei 12:30, langa Caracal, la iesirea spre Corabia, un autoturism a oprit in dreptul unei fete care mergea linistita pe trotuar. Tanara a fost luata cu forta si urcata in masina, timp in care tipa cu toata puterea. Langa autoturism, povestesc martorii, au ramas un pantof si o sacosa cu paine. Apoi, au pornit in tromba. Venind dinspre piata, apoi a facut stanga inspre iesirea spre Bucuresti.

Unul dintre martorii de la cabinetul stomatologic de peste strada a sunat la 112, dupa ce a reusit sa retina numarul de inmatriculare, iar politia a venit la locul rapirii. Dupa aproximativ 30 de minute, rapitorii au fost prinsi in Piatra Olt.

In autoturism se aflau trei barbati cu varste cuprinse intre 21 si 32 de ani si doua persoane de sex feminin, printre care si cea rapita. In aceste momente, rapitorii sunt audiati.

Motivul rapirii, casatoria?

Potrivit primelor informatii, ar fi vorba de o rafuiala intre doua familii de etnie roma. Conflictul ar fi chiar casatoria fetei rapite. Tanara nu ar fi vrut sa se marite cu baiatul celeilalte familii, in ciuda dorintei parintilor si a promisiunilor, asa ca, mariajul a fost anulat.

Insa, familia baiatului nu ar fi acceptat aceasta rasturnare de situatie si ar fi rapit-o pentru a duce la bun sfarsit planul initial si cei doi sa se casatoreasca, potrivit RTV.

Din fericire, fata a fost salvata la timp, datorita martorului care a retinut numarul de inmatriculare al autoturismului rapitorilor.

coral