Emanuel Ungureanu, candidatul USR Plus la Primăria Cluj-Napoca, a anunțat în această dimineață un nou caz de coronavirus.

Deputatul de Cluj și candidatul USR PLUS la Primăria Cluj-Napoca a anunțat pe pagina sa de Facebook un nou caz de coronavirus în rândul angajaților din primărie. Conform spuselor lui Ungureanu, persoana infectată lucreaă la parterul clădirii, intrarea de pe strada Petru Maior.

„Un nou caz de Covid 19 la primăria Cluj-Napoca!Ați numărat la ce număr s-a ajuns? Nicio problemă. Funcționarul confirmat astăzi lucrează tot la parterul primăriei, intrarea din strada Petru Maior. DSP Cluj nu închide acea zonă infectată, nu o dezinfectează, pe culoar este o singură toaletă comună.”, a scris Ungureanu pe facebook.

 

Ungureanu l-a „înțepat” și pe Klaus Iohannis

Deputatul de Cluj nu l-a iertat nici pe Klaus Iohannis, cel care s-a prezentat ieri fără mască de protecție la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

„O zi cu sănătate vă doresc și să nu faceți ca Iohannis, el nu poartă mască decât când vrea pentru că el se testează des și nu pe banii lui…”, a mai scris politicianul pe facebook.

coral