Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au depistat un cetăţean italian, în vârstă de 69 de ani, urmărit internaţional, pentru fapte comise în Italia.

“La data de 20 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Cluj și ai Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, judeţul Cluj, un bărbat de 69 de ani, cetăţean italian, pe numele căruia autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare.

Bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Acesta este bănuit de implicarea în comitereaunor infracțiuni de spălarea de bani, fapte al căror prejudiciu total este estimat la 30.000 de euro.”, se intr-un comunicat IPJ Cluj

În urma prezentării acestuia în faţa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. În continuare, va fi prezentat pentru confirmarea mandatului la Curtea de Apel Cluj.

coral