Hala Lecom, din Parcul Tetarom 1, de pe Tăietura Turcului, a ars în proporție de 50%, în urma incendiului devastator de marți seara din parcul industrial. 

În continuare peste 70 de pompieri din cadrul Detașamentelor 1, 2, Turda, Punctul de lucru Florești și Inspectoratele pentru Situații de Urgență ale județelor Alba și Sălaj acționează cu 9 autospeciale pentru stins incendii, 3 autoscări, 2 ambulanțe SMURD și două autocisterne din cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca. 

Focarele incendiului au fost limitate, astfel încât nu mai există pericol de propagare la vecinătăți și se acționează în continuare pentru lichidarea acestora.

A fost afectată de flăcări jumătate din hala cu o suprafață de aproximativ 1000 mp, unde funcționau o linie de producție mobilier, un atelier auto, depozit de materiale diverse și spații administrative.

Un bărbat a solicitat asistența unui echipaj SMURD de la fața locului, acesta prezentând o plagă la nivelul degetelor unei mâini. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

coral