News Flash:

Incendiu in pavilionul administrativ al Penitenciarului Gherla

28 Martie 2013
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
Oficialii Penitenciarului Gherla au anuntat ca detinutii au fost supusi unui exercitiu de alarmare pentru  prevenirea si stingerea incendiilor cu aceasta ocazie organizandu-se simularea unui incendiu in valionul administrativ. Actiunea a fost sprijinita de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Avram Iancu” al Judetului Cluj (ISU Cluj), care au monitorizat modul actiune a Grupei de interventie PSI din cadrul unitatii.

"Exercitiul s-a finalizat printr-o evaluare obiectiva din partea reprezentantului ISU insotita de sfaturi de specialitate privind optimizarea interventiei. In a II-a parte a activitatii de astazi, reprezentantul ISU Cluj a prezentat Grupei de interventie PSI din cadrul Penitenciarului Gherla, doua teme privind „ Organizarea interventiei in caz de incendiu, cu respectarea misiunii principale a penitenciarului” si „Masuri de prim ajutor in caz de arsuri”.

Activitatea de astazi are loc ca urmare a incheierii Protocolului intre Penitenciarul Gherla si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Avram Iancu” al Judetului Cluj, prin care personalul unitatii noastre beneficiaza de sprijin de specialitate pentru dezvoltarea abilitatilor si a capacitatii de a interveni rapid, in comun, pentru solutionarea eficienta a incidentelor critice, in cazul situatiilor de urgenta, dar si de mentinere a unui grad ridicat de siguranta a locului de detinere", arata Dan Donciu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Gherla.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

exercitiu incendiilor simularea incendiu isu cluj gherla avram iancu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1016 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021367 (s)