Un incediu uriaș a avut loc la casa cântăreței de muzică populară Emilia Dorobanțu. Familia artistei este în stare de șoc, după ce flăcările au cuprins acoperișul casei pe 250 de metri pătrați.

Incendiu la casa cântăreței de muzică populară Emilia Dorobanțu

Pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Curtișoara din județul Olt, unde o casă ardea în ritm alert.  Potrivit ISU Olt, pentru stingerea incendiului din comuna Curtișoara au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și trei autospeciale pentru primă intervenție.

„Pompierii au acționat pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru protejarea vecinătăților. Pe timpul intervenției au fost evacuate din locuință și cinci butelii de aragaz. Militarii au acționat aproximativ cinci ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative”, a transmis ISU Olt, potrivit digi24.

Acoperițul casei a ars în totalitate, iar pe lângă asta au aers mobilierul, aparatele electrocasnice, haine și alte obiecte personale.

„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, a fost supraalimentarea centralei termice”, au mai anunțat reprezentanții ISU Olt.

Primarul comunei, Gheorghe Gănescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că părinții Emiliei Dorobanțu nu se aflau în casă la momentul producerii dezastrului. „Nu era nimeni acasă. Părinții erau plecați. Sunt în stare de șoc. A venit SMURD-ul și au primit îngrijiri”, a declarat Gheorghe Gănescu.

coral