Pompierii au intervenit marți dimineață pentru a stinge un incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din localitatea clujeană Sânmărghita. 

În cursul acestei dimineți, jurul orei 9.00, două autospeciale pentru stins incendii au intervenit pentru a lichida flăcările care au cuprins o bucătărie de vară din localitatea Sânmărghita, comuna Mica.

"Forțele sosite la locul intervenției au găsit un bărbat de 73 de ani care prezenta arsuri pe majoritatea corpului și focarul incendiului care se manifesta la un televizor, din interiorul bucătăriei de vară, și la obiectele de mobilier din apropiere. Din primele informații, se pare că bărbatul a încercat să stingă singur flăcările și a suferit arsuri în acest timp", transmite ISU Cluj.

Un echipaj SAJ, dislocat de urgență la locul evenimentului, a acordat asistență medicală de urgență bărbatului și l-au transportat la spital, în vederea efectuării investigațiilor de specialitate și pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Flăcările au fost stinse în scurt timp de către echipajele de pompieri, fiind evitată propagarea acestora mai departe de limitele în care a fost găsit. Au fost distruse de flăcări un televizor, o comodă și a fost degradat de fum interiorul bucătăriei de vară.

Din cercetările preliminare, s-a constatat că incendiul a pornit de la cablul de alimentare al televizorului.