O gospodărie din comuna clujeană Luna a fost cuprinsă de flăcări, în cursul serii de marți spre miercuri, autospeciale ale pompierilor fiind detașate la fața locului pentru stingerea incendiului.

Conform ISU Cluj, au fost alertate pe parcursul nopții trecute două autospeciale pentru stins incendii în jurul orei 00.10 pentru a lichida flăcările care au cuprins acoperișul unei case de locuit din localitatea Luna.

În momentul sosirii pompierilor incendiul se manifesta la circa 50mp din acoperișul casei. Focarul incendiului a fost lichidat în scurt timp, fără a pune probleme echipelor de intervenție.

O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost consultată de echipajul SMURD, având în vedere că prezenta agitație psihomotorie, însă nu a fost necesar transportul la spital.

Cercetările preliminare au stabilit faptul că aragazul din bucătăria de vară, alipită casei, a fost lăsat pornit și nesupravegheat, astfel încât a fost inițiată și propagată arderea printr-un perete al bucătăriei de vară către acoperișul casei.

coral