Pompierii clujeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu de apartament pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca

Două autospeciale, o autoplatformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui incendiu dintr-un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.10 minute, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit cuprinse de flăcări mai multe aparate electronice, electrocasnice și piese de mobilier dintr-un apartament situat la etajul trei al imobilului, iar casa scării inundată de fum.
Au fost evacuate cinci persoane din apartamentele blocului, care au fost consultate de către salvatori, iar trei dintre acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Toate persoanele transportate la spital erau conștiente și cooperante, prezentau suspiciuni intoxicație cu fum și afecțiuni ușoare.

coral