Un incendiu a izbucnit duminică într-un apartament dintr-un bloc din Cluj-Napoca şi 12 persoane au fost evacuate, fără să fie înregistrate răniri semnificative.

"Intervenţie la un incendiu care a afectat bucătăria unui apartament din Cluj-Napoca. Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută la un incendiu care a afectat bucătăria unui apartament situat pe strada Lombului. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 03,40, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale, precum şi autoscara. Pompierii au constatat faptul că incendiul s-a manifestat la aragaz şi la anumite obiecte din jurul acestuia, fiind lichidat rapid. Din cauza fumului dens de pe casa scării a fost necesară evacuarea a 12 locatari în faţa blocului. Un bărbat care prezenta o escoriaţie la faţă a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ, fără a fi transportat la spital", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă a incendiului a fost "efectul termic al curentului electric, întrucât flăcările s-au manifestat la o plită pe gaz cu aprindere electrică".

coral