News Flash:

Incep înscrierile pentru Gala Elevului Reprezentant

14 Mai 2019
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
gala

Pentru a scoate în evidență și persoanele dedicate care fac o schimbare prin propriul exemplu, la firul ierbii, Consiliul Național al Elevilor organizează cea de-a doua ediție a Galei Elevului Reprezentant, eveniment care va avea loc pe data de 31 mai. Tema de anul acesta simbolizează bunul mers al actului educațional: „From ESC to CTRL in education”.

 Din dorința de a recunoaște inițiativele de impact ale celor care nu se complac problemelor din educație, CNE își propune să premieze contribuția acestora la îmbunătățirea sistemului de învățământ. Precum tasta CTRL nu funcționează decât împreună cu alte taste, nici sistemul de educație nu poate să atingă un nivel performant în lipsa unei eficiente cooperări între actorii săi.

Gala va reuni elevi care, prin implicarea lor activă în viața comunității, sunt și vor fi cetățenii de care avem nevoie, profesori dedicați în totalitate formării școlarilor, activiști care contribuie zilnic la înfăptuirea unei schimbări și echipele din spatele inițiativelor educaționale benefice pentru dimensiunea învățării ca factor principal în dezvoltarea personală și socială a elevilor.
 
Educația reprezintă factorul cheie pentru o societate unită, bazată pe valori și principii corecte, orientate spre democrație. În cazul în care cunoști o persoană a cărei activitate reprezintă un punct de reper pentru dezvoltarea sistemului educațional, poți să o nominalizezi până pe 17 mai, accesând acest LINK.

Categoriile în cadrul cărora puteți face o nominalizare sunt:

  • „Profesori de nota 10”,
  • „Elevi care schimbă comunitatea”,
  • „Inițiative pentru educație” și
  • „Activiști pentru educație”.

De asemenea, pentru mai multe detalii, puteți să accesați pagina oficială a Consiliului Național al Elevilor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

inscriere gala eveniment
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0905 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034062 (s)