In ultimii doi ani, cererea de servicii de inchiriere in regim hotelier Bucuresti a crescut vizibil. Ai o garsoniera sau un apartament pe care vrei sa il folosesti in acest scop? Este o alegere foarte buna, care iti poate aduce un venit lunar considerabil. Te intrebi cui poti sa ii oferi aceste servicii? Consultantii de la MRG Apartments ne-au povestit despre principalele categorii de beneficiari. Am sintetizat informatia si ti-o prezentam in randurile ce urmeaza.

Grupurile de persoane care calatoresc pentru mai mult de o saptamana prefera serviciile de inchiriere in regim hotelier Bucuresti.

Serviciile de inchiriere in regim hotelier Bucuresti sunt foarte solicitate de grupuri – fie ca ne referim la un grup de prieteni care  viziteaza orasul impreuna, fie ca este vorba de mai multi colegi aflati intr-o deplasare de afaceri. O astfel de optiune le ofera posibilitatea de a interactiona mai mult dar si de a face economii substantiale. Prin urmare, poti lua in calcul sa adaugi o canapea extensibila, daca spatiul iti permite sau sa conturezi o zona unde pot lucra sau lua masa impreuna.

Serviciile de inchiriere in regim hotelier sunt si alegerea familiilor cu copii sau a celor ce au animale de companie.

Din ce in ce mai multe familii cu copii au inceput sa opteze pentru varianta de inchiriere in regim hotelier. Existenta unei bucatarii complet echipate, posibilitatea de a spala hainele si spatiul mult mai mare pe care il au la dispozitie reprezinta doar cateva motive ce stau la baza acestei alegeri. In plus, o familie se simte mult mai bine intr-un spatiu ce ii ofera intimitate si flexibilitate, avand posibilitatea de a-si pastra tabieturile. In functie de strategia ta de inchiriere, poti sa incluzi facilitati pentru copii: patut, masuta de infasat, un joc Playstation sau un televizor inteligent, piese de Lego. Copii fericiti inseamna parinti multumiti, care vor reveni.

De asemenea, daca esti de acord cu animalele de companie, poti sublinia acest lucru. Amplaseaza boluri de apa si mancare, ori un cos special si vei vedea ca cei care calatoresc cu animale vor lua imediat in calcul oferta ta.

Persoanele care au nevoie de o locuinta temporara apeleaza, frecvent, la serviciile de inchiriere in regim hotelier Bucuresti.

O alta categorie de persoane care apeleaza la serviciile de inchiriere in regim hotelier Bucuresti este reprezentata de persoanele care au nevoie de o locuinta temporara. Acestea se afla intr-una din urmatoarele situatii:

●        si-au vandut actuala locuinta si sunt in cautarea uneia noi;

●        se relocheaza si au nevoie de un spatiu confortabil pana sunt siguri ca se acomodeaza cu zona si sunt gata sa ia o decizie de cumparare;

●        isi renoveaza locuinta curenta si isi doresc sa aiba la dispozitie, temporar, un spatiu ordonat, care sa le ofere posibilitatea de a-si continua activitatea zilnic.

In cele mai multe cazuri aceste persoane exclud varianta unui hotel deoarece este costisitoare din punct de vedere financiar si nici nu le pune la dispozitie facilitatile zilnice de care au nevoie – o bucatarie complet echipata in care sa gateasca, o baie generoasa, masina de spalat, dormitor separat pentru copii, zona de lucru.

Persoanele care au adoptat un stil de viata nomad aleg intotdeauna optiunea de inchiriere in regim hotelier Bucuresti

Din ce in ce mai multi tineri sunt in cautarea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala. Astfel, ei aleg sa lucreze in sistem remote, in timp ce calatoresc. De obicei, raman intr-o locatie intre doua saptamani si cateva luni. Ei prefera un spatiu prietenos, cald, personal si nu atmosfera impersonala a unui hotel, fiind, in general, orientati catre partea creativa. De asemenea, au nevoie de o zona unde sa poata lucra si apreciaza electrocasnicele din bucatarie care le permit sa isi prepare singuri mancarea. Ii vei determina sa aleaga apartamentul tau daca optezi pentru un storcator de fructe, un blender sau o cafetiera performanta. De asemenea, un spatiu exterior, cochet amenajat, este factorul decisiv in cazul lor.

Acum ca stii mai bine catre ce persoane poti oferi serviciile tale de inchiriere in regim hotelier Bucuresti, ai ocazia sa iti adaptezi strategia de promovare astfel incat sa maximizezi gradul de ocupare.  

  coral