Imagini incredibile surprinse în stația Campiglia Marittima din Livorno.  Armata a intervenit în dimineața zilei de marți 30 iunie, cu  puțin înainte de 7 dimineața, în urma numeroaselor apeluri din partea cetățenilor. 

Un bărbat a aprins focul și gătește un pisoi, în mijlocul străzii, în timp ce o femeie îl admonestează, încercând să îl oprească: „Dar cum poți ajunge la o asemenea cruzime? Este stilul de viață pe care ar trebui să-l urmăm? Este o scenă aproape ireală pentru monstruozitatea sa, dar este bine să știm adevărul”, descrie Ceccardi în postarea sa.

Ulterior, la fața locului, după o serie de reclamații din partea cetățenilor, carabinierii au intervenit  și apoi l-au identificat pe autor ca fiind un migrant de 23 de ani, care va fi arestat pentru uciderea animalelor. Tânărul a fost apoi însoțit la cazarmă, în așteptarea clarificării poziției sale pe teritoriul național Italian: momentan nu stă aici cu forme legale, potrivit La Nazione. 

Persoana care a gătit pisica pe stradă este un tânăr de 23 de ani. În arest el a continuat să repete: „Mi-e foame”. 

"Nu suntem la piața animalelor din Wuhan, ci în Toscana. Fără a prezenta nici o sensibilitate față de animal, imigrantul a continuat să prăjească, fără rușine, un biet  pisoi pe foc. Aceasta nu este integrare“ , a declarat Ceccardi.

coral