Loredana Chivu a vândut mașina primită cadou de la "printul țiganilor", după ce aceasta a încheiat relația cu el. Prețul a fost de ordinul zecilor de mii de euro
Vă mai amintiți de scandalul mediatic dintre Leo de la Strehaia și fosta sa iubită, Loredana Chivu? Ei bine, astăzi vă prezentăm un articol care vă va aminti de faimosul scandal televizat din acea vreme. Însă, cel mai important lucru de amintit este cadoul de lux pe care l-a primit focoasa blondină de la cel cu care și-a împărțit atunci dragostea. 

În semn de iubire, în acea perioadă, Leo de la Strehaia i-a dăruit fostei asistente Tv un bolid de lux, și anume un BMW X6, care avea să stârnească invidia celor din jur. Ulterior, cei doi s-au certat la cuțite, așa că blondina urma să vândă cadoul suprem de la „prințul țiganilor.”

Loredana a pus la vânzare mașina primită de la Leo din Strehaia
După ce Loredana a fost implicată într-o serie de scandaluri de proporții desfășurate în cadrul emisiunilor Tv, aceasta a decis să pună capăt relației cu „prințul țiganilor” din Strehaia. Vă amintim că motivul conflictelor era indecizia bărbatului de a alege cu cine vrea să trăiască. Soția lui, Anca, sau focoasa blondină.

Ulterior, Loredana s-a retras din circul mediatic, iar relația ei cu Anca, soția lui Leo s-a îmbunătățit. Apoi, diva a decis să vândă mașina primită de la fostul iubit pentru a scăpa de amintirea lui. Însă prețul cu care a pus vedeta bolidul la vânzare, a fost colosal. Loredana avea să ceara pe BMW-ul de lux, 30.000 de euro.

Cum și-a anunțat Loredana Chivu plecarea de la emisiunea lui Capatos

Se știe foarte bine faptul că Lore a fost asistentă Tv în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, susținut de Dan Capatos. Ulterior, vedeta a părăsit emisiunea, iar în acea perioadă avea să facă anunțul surprinzător.
„Nu mai fac parte din echipa „Un Show păcătos”! A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea. Am avut onoarea să intru asistentă de 2 ori la aceeași emisiune, votată de public. Pentru asta, vă mulțumesc din suflet! Aprecierea și susținerea voastră m-au ajutat enorm de-a lungul timpului!

Mulțumesc și echipei emisiunii cu care am colaborat foarte frumos, sunt niște oameni minunați! În viață toate au un început și un sfârșit! Nu regret nimic! Mai departe, vă asigur că o să aveți parte de multe surprize frumoase din partea mea.” spunea Loredana Chivu la acea vreme, arată substantial.ro

coral