Condamnat luni la 3 ani si jumatate de inchisoare, Liviu Dragnea a fost inchis la Penitenciarul Rahova, acolo unde urmeaza sa stea cel putin pentru 21 de zile, perioada obligatorie de carantina. Printr-o ironie a destinului, noua locatie a liderului PSD este aceeasi cu fostul loc de munca al viitorilor socri, parintii Irinei Tanase!

Si asta pentru ca, pana in 2016, vreme de aproape doua decenii, la Penitenciarul Rahova au lucrat si Ana si Mihai Tanase, parintii Irinei, actuala logodnica a lui Liviu Dragnea. Daca viitoarea soacra a lui Dragnea a indeplinit functia de asistenta medicala, socrul politicianului a fost electrician, un om bun la toate, foarte apreciat de colegi. Castigurile celor doi, in ultimul an de lucru in cadrul Penitenciarului Rahova, au fost unele nu foarte spectaculoase: daca tatal Irinei incasa lunar 2100 lei, mama logodnicei lui Dragnea primea 2500 lei pe luna.

In aceste conditii, in care viitorii lui socri cunosc foarte bine mersul treburilor prin inchisoarea Rahova, dar si oameni din interior, este de asteptat ca Liviu Dragnea sa se acomodeze mai repede la rigorile unui regim de detentie.

coral