Bărbatul care face zeci de kilometri pentru a duce mâncare caldă seniorilor din Cluj, a rămas fără bicicletă, după ce a fost furată acum câteva zile. Voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez i-au sărit în ajutor.

Serviciul de Ajutor Maltez din Cluj-Napoca împarte mese calde pentru oamenii bătrâni care nu au o situație financiară prea bună.

Ca ajutor îl au pe Cornel, un bărbat de 67 de ani care face zeci de kilometri în fiecare lună pentru a duce mâncarea caldă la seniorii clujeni. Însă, fapta bună a lui Cornel nu a contat pentru cei care i-au furat bicicleta în urmă cu câteva zile.

Voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez din România i-au achiziționat o bicicletă nouă, pentru ca bărbatul de 67 de ani să poată în continuare să distribuie mâncare celor care au nevoie.

„Cornel e unul dintre oamenii speciali care ne ajută, zi de zi, să distribuim o masă caldă către bătrânii singuri din Cluj. Zeci de kilometri în fiecare lună, totul doar din dragoste de a ajuta. Doar că asta n-a prea contat pentru cei care, în urmă cu câteva zile, au decis să-i fure bicicleta ce îl ajuta să ajungă la casele beneficiarilor noștri. Ne-am mobilizat și cu ajutorul colegilor din Secretariatul General și Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare, am reușit să-i facem cadou o bicicletă nouă. E un gest mic față de efortul pe care, la 67 de ani, Cornel îl face în fiecare zi. Acesta este doar un moment în care putem să îi mulțumim, încă odată, pentru generozitate lui”, au transmis reprezentanții Serviciului de Ajutor Maltez în România pe pagina de Facebook.

coral