Informație de ultimă oră în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă a fost adus în arestul Inspectoratului de Poliție Olt, după ce dosarul a fost trimis în judecată. Acesta este acuzat, în continuare, de uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, fete pe care le-a răpit și le-a ținut captive în casa lui din Caracal.

Apar noi informații despre crimele care au îngrozit întreaga Românie. Astăzi, Gheorghe Dincă a fost transferat din arestul Capitalei în arestul Inspectoratului de Poliție Olt. Criminalul din Caracal nu a fost adus singur, ci alături de complicele lui, Fane Risipițeanu, cel care a povestit cum a vrut să aibă și el o aventură cu Luiza Melencu, dar copila l-a respins, spunând despre el că „miroase urât”.

Dincă și Risipițeanu, împreună în arest

Potrivit informațiilor oferite de antena3.ro, Gheorghe Dincă va sta în arestul din Slatina în cursul zile de astăzi. Mâine, atât el, cât și Fane Risipițeanu vor fi aduși în fața magistraților care vor decide ce anume se va întâmpla cu cei doi, de acum încolo. Sursa citată mai informează că este foarte posibil ca tot mâine, criminalul din Caracal să fie dus la Penitenciarul Craiova, tot alături de Fane Risipițeanu.

Timp de 35 de zile, familiile celor două fete pe care Gheorghe Dincă susține că le-a ucis vor putea depune excepții la rechizitoriu.

coral