Asociația Club Sportiv Sports Culture anunță informații noi, cu privire la programul de la bazin al campioanei olimpice Hosszú Katinka în cadrul evenimentului „Univer 24 – Sărbătoarea înotului”, a doua ediție a evenimentului de înot de 24h, organizat sub deviza “Toți pentru înot și înot pentru toți!”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, 28-29 septembrie 2019, la Cluj-Napoca, Complexul de natație „Universitas” situat în parcul sportiv „Iuliu Haţieganu”, aflat în patrimoniul Universităţii „Babeş-Bolyai”, strada Pandurilor nr. 7, Cluj, 400000. Organizatorii sunt cei de la Asociația Club Sportiv Sports Culture, iar sponsorul principal este Univer Product SRL .

Invitata specială a evenimentului este Hosszú Katinka, triplă campioană olimpică, campioană mondială și europeană, deținătoarea mai multor recorduri mondiale la înot. Programul din incinta Complexului de natație „Universitas”, cel de sâmbătă, 28 septembrie 2019, este următorul:

  • Ora 10:00 – va adresa câteva cuvinte în deschiderea evenimentului;
  • Ora 11:00 – va înota alături de participanți la fluierul de start al celor 24 de ore de înot;
  • Intervalul orar 11:30 – 12:00 – va acorda interviuri pentru presă în incinta bazinului;
  • Intervalul orar 12:00 – 13:00 – va acorda autografe și i se vor face fotografii cu fanii.

Pentru a putea organiza în mod eficient timpul și activitatea la bazin, echipa înotătoarei ne-a rugat să transmitem în avans o listă cu cei interesați de a-i lua un interviu în intervalul orar și la locația anterior menționate. În acest sens, vă rugăm mult să vă manifestați intenția prin trimiterea unui e-mail către sportsculturecluj@gmail.com până la data de 20 septembrie, menționând persoana care va lua interviul și afilierea.

Ne dorim să pregătim ecusoane și o listă de înregistrare la fața locului. Interviurile pot fi realizate în limba maghiară sau engleză.

Vă reamintim mai jos programul detaliat al evenimentului și vă așteptăm cu drag la bazin!

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 28 septembrie 2019, începând cu ora 10:00. Întregul eveniment va avea loc în perioada 28-29 septembrie 2019, conform următorului program:

 

 

  coral