Potrivit celei mai noi informari din partea autoritatilor, avem primul pacient de Covid 19 care se afla in stare grava, el fiind internat la Terapie Intensiva, in Craiova.

Potrivit informatiilor obsinute de B1.ro, pacientul sufera de o boala incurabila. Chiar daca starea sa nu este deocamdata buna, medicii spera ca aceasta se va imbunatati in urmatoarele 24 de ore. Pacientul a fost adus la Craiova de la spitalul din Filiasi.

''Starea lui este in acest moment grava, urmeaza sa vedem evolutia lui in urmatoarea perioada, are o patologie coexistenta, boala incurabila, nu pot da mai multe amanunte atata timp cat nu ne permite nici identitatea lui si nici confidentialitatea, dar exista o boala intr-un stadiu avansat preexistenta.

A fost la Spitalul din Filiiasi, dus la Craiova, ramane sa vedem ca si evolutie in primele 24 de ore pentru ca este foarte important. Avem o ancheta in desfasurare, cazul s-a prezentat aseara, astazi a inceput ancheta, este testat pozitiv si a fost si redirijat la Craiova pentru starea lui generala proasta, este unul dintre cei 6 pacienti aflati in Terapie Intensiva'' a declarat Nelu Tataru, Secretar de Stat in Ministerul Sanatatii pentru B1.ro.

 

coral