Bunicuţa a fost reţinută pentru 24 de ore fiind bănuită de tâlhărie calificată. 

Potrivit poliţiştilor din Iaşi, în seara de 22 februarie, după ce ar fi fost primită în locuinţa unei femei de 84 de ani, femeia din Suceava i-ar fi sustras acesteia bani, bijuterii, un telefon mobil şi două eşarfe.

Prejudiciul s-ar fi ridicat la aproximativ 2.500 de lei.

Cu ajutorul colegilor, anchetatorii din Iaşi au reuşit să dea de ea în municipiului Cluj-Napoca, fiind condusă la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi. La sfârşit, bătrânica a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iaşi.

Potrivit unui comunicat IPJ Iaşi, "poliţiştii ieşeni au identificat o femeie bănuită de tâlhărie calificată. Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat o femeie de 74 de ani, din judeţul Suceava, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 22 februarie a.c., după ce ar fi fost primită în locuinţa unei femei de 84 de ani, i-ar fi sustras acesteia bani, bijuterii, un telefon mobil şi două eşarfe, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 2.500 de lei.

La data de 2 martie a.c., în urma colaborării cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Cluj, femeia bănuită de comiterea faptei a fost depistată pe raza municipiului Cluj-Napoca, fiind condusă la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 2 martie a.c., femeia a fost reţinută de poliţişti ieşeni pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 3 martie a.c., aceasta va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Și o bătrână din Tulcea a ajuns infractoare la 90 de ani, după ce i-a spart ușa unei vecine de 71 de ani pe care o acuza de furt.

Conflictul dintre cele două pensionare este unul vechi, iar acuzațiile de furt sunt mereu motivul neînțelegerilor. Jandarmii tulceni sosiți la fața locului i-au întocmit femeii reclamate actele de sesizare. coral