Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a participat la conferința IT Days 2019 și a transmis participanților un mesaj video, în care a subliniat importanța tehnologiei în viețile de zi cu zi. Resursa umană capabilă din Cluj-Napoca se remarcă prin capacitatea de inovare și de adaptare la dinamica pieței.

Clujul se poziționează ca un hub al inovării și al industriilor creative, cultura și tehnologia fiind un mix ideal în ecuația viitorului.

În perioada 12-13 noiembrie, Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca găzduiește IT Days, eveniment devenit deja tradiție în Inima Transilvaniei. Conferința este dedicată ultimelor tendințe din programare și utilizarea noilor tehnologii pentru inovare. Tema din acest an a conferinței este ”programming art”.

Evenimentul aduce împreună zeci de specialiști de renume din domeniul noilor tehnologii. Cei peste 1000 de participanți au astfel ocazia să dezbată despre inteligență artificală, startupuri, cercetare, securitate cibernetică și alte domenii de interes din sfera tehnologică.

IT Days este un eveniment organizat de Today Software Magazine.

coral