Apar noi informatii in dosarul ”Caracal”, cu accent pe disparitia Luizei Melencu. In emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 a fost difuzata o inregistrare in care matusa Luizei ofera unele amanunte senzationale referitoare la misterul tesut in jurul adolescentei si da nastere unor alte semne de intrebare ale caror raspunsuri se lasa asteptate.

Respectiva inregistrare ar fi fost facuta pe data de 15 iunie, 2019, cu o luna inainte ca Alexandra Macesanu sa fie luata la ocazie si rapita de Gheorghe Dinca, potrivit informatiilor furnizate de antena3.ro, iar matusa Luizei Melencu – Alina Vasile – ar fi avut o discutie cu procurorul Liviu Vasilescu. Conform celor transmise de tanara, un anume Nelu Genes din Caracal – si fata lui fiind disparuta – ar fi contactat-o. Fata a sunat din Austria atunci cand a purtat discutia cu respectivul procuror.

”ALINA VASILE: Alina Vasile ma numesc. Sunt verisoara Monicai Melencu si matusa Luizei. Din Austria va sun, din Graz.

LIVIU VASILESCU: Ia spuneti-mi, cum ati ajuns sa discutati cu domnul asta – Sile.

ALINA VASILE: Sa va zic de la bun inceput: Domnul Nelu Genes, suntem cunostinte mai vechi. Suntem din Caracal si ne cunoastem de foarte mult timp. Cu Sile ne-am cunoscut aici in Graz, Nelu Genes este domnul celalalt. Am vazut ca detine site-ul asta, am crezut ca face treaba buna. Eu i-am cerut lui asa: Sile, te rog eu frumos, daca detii prima inregistrare cu femeia aia care spune cine a luat-o pe Luiza , unde a dus-o, cum a trecut-o vama, ca stiti povestea, ca a trecut-o vama morfinata, ca a luat-o cu o masina o doamna cu nu stiu ce ochi.

LIVIU VASILESCU: Asta am aflat-o acuma, nu stiam ca e mai veche? De cand e povestea asta? Povestea asta de care imi vorbiti, cu trecutul pe la vama, de cand e?

ALINA VASILE:  Pai atunci cand a zis ca a rapit-o femeia aia cu ochii verzi, cu parul pana la umeri”, este o parte a discutiei purtate de Alina Vasile cu procurorul Liviu Vasilescu, conform informatiilor publicate de sursa citata mai sus.

In continuare, matusa Luizei Melencu spune ca aceasta s-ar afla in Elvetia, nu in Italia, iar in scenariu ar fi implicati ”mai multi barbati din Caracal”.

coral