In prezent, Lavinia Pirva traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei si… recent, ea a acceptat sa pozeze sexy. Sotia lui Stefan Banica Junior a schimbat trei tinute in cadrul unui pictorial. In una dintre imagini, graviduta s-a lasat fotografiata in timp ce poarta o rochie transparenta si nu are sutien… astfel ca… i s-au vazut sanii prin materialul tinutei.

Insarcinata in 6 luni, Lavinia Pirva a pozat sexy

In varsta de 34 de ani, Lavinia Parva a realizat un pictorial sexy pentru o revista de la noi din Romania. In doua dintre fotografiile aparute astazi, artista apare imbracata intr-o rochie alba, respectiv una neagra lunga si in ambele se poate observa ca nu poarta sutien. In cadrul interviului oferit dupa sedinta foto, sotia lui Stefan Banica a spus ca pregateste melodii noi, dar si camera bebelusului, care va veni pe lume in perioada 21 mai-21 iunie.

“Este o perioada in care s-au intensificat toate emotiile si trairile, o perioada in care, desi este recomandat sa stau mai linistita, simt ca pot muta muntii din loc. Am capacitatea, parca, sa fac de doua ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Rad mai mult, sunt foarte distrata si, totodata, parca am mai multa inspiratie. Am o perioada in care imi place mai mult ca niciodata sa compun, sa scriu texte, dar imi place sa imi petrec timpul si acasa citind sau cautand idei pentru camera bebelusului”, a declarat Lavinia Pirva pentru revista Unica.

Artista a marturisit ca ea si Stefan Banica Jr. nu au planificat momentul in care sa devina parinti. Deocamdata, viitorii parinti nu au ales un nume pentru micul lor print.

“Am avut mereu certitudinea ca, daca un lucru este menit sa se intample, se va intampla cu siguranta. Aceasta aminune a venit la momentul potrivit in viata noastra, fara programari sau lucruri premeditate. Mi-am dorit, in schimb, ca acest lucru sa vina atunci cand eu sunt suficient de matura si responsabila, astfel incat sa-i ofer o educatie si o viata buna celui mic. Nu stiu daca am ajuns acolo, dar sper sa fiu o mama buna si sa-i ofer copilului meu tot ce e mai bun si mai frumos pe aceasta lume”, a mai dezvaluit viitoarea mamica in cadrul aceluiasi interviu.

Lavinia Pirva, declaratii despre relatia ei cu copiii lui Stefan Banica din relatiile anterioare

“Stefan este un tata foarte bun, cu principii sanatoase si destul de stricte, atunci cand este nevoie, dar, in acelasi timp, este bun, sufletist si haios. Relatia mea cu Violeta si Stefanel este una foarte bunā. Suntem prieteni buni si petrecem mult timp impreuna. Invatam lucruri unul de la celalalt, ne jucam, radem si ne impartasim secrete”, a marturisit cantareata.

Lavinia Pirva si Stefan Banica Junior s-au casatorit in secret

Lavinia Pirva si Stefan Banica Junior s-au casatorit civil si religios in mare secret in vara lui 2017. Ceremonia civila si religioasa au avut loc in Romania, iar petrecerea a avut loc in Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relatiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu il are pe Radu, iar in urma casatoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta. coral