În conformitate cu prevederile Legii nr.80/1995 privind Statutul cadrelor militare, ale Legii nr.35/1990 privind Statutul personalului aeronautic din aviația militară a României și ale Ordinului ministrului afacerilor interne nr.177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne, toate cu modificările și completările ulterioare, Inspectoratul General de Aviaţie al M.A.I. scoate la concurs, prin încadrare directă, cu recrutare din sursă externă, la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca, după cum urmează:

1 (un) post de subofițer administrativ principal la Structura Financiar-contabilitate, din statul de organizare al Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca;

1 (un) post de subofiţer operativ principal la Biroul Logistic – Compartimentul Asigurare Tehnico-Materială a Zborului;

1 (un) post de subofițer tehnic principal (FDex) la Compartimentul Comunicații aeronautice și tehnologia informației, din statul de organizare al Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca.

Anunţurile, care conţin informaţii privind condiţiile generale şi specifice de participare la concurs, datele între care se pot depune documentele, precum şi cele la care se susţin probele de concurs, tematica şi bibliografia sunt afişate pe site-ul Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., astfel:

http://www.aviatie.mai.gov.ro/documente/incadrari/ANUNT%20SOF%20FIN%20igav+buc+cluj.pdf.

http://www.aviatie.mai.gov.ro/documente/incadrari/ANUNT%20SOF.%20atmz%2069%20Cluj.pdf.

http://www.aviatie.mai.gov.ro/documente/incadrari/ANUNT%2071%20Cluj.pdf.

Persoanele interesate se pot înscrie la concurs până la data de 25.01.2019, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 0800 – 1600, pe baza cererii de înscriere, conform modelului disponibil pe pagina de internet a instituției (http://www.aviatie.mai.gov.ro./cariera.html), secţiunea Carieră, capitolul Formulare, a cărții de identitate, precum şi a CV-ului (format Europass). Cererile pot fi depuse personal, la secretariatul Serviciului Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., cu sediul în Calea Ion Zăvoi nr. 14, sector 1, Bucureşti, ori prin fax, la nr. 021.311.39.09, tel. 021.310.43.99, interior 17039 e-mail – resurse.ia@mai.gov.ro.

coral