“MI-E DOR DE TINE” este un pansament pentru suflet. Ori de câte ori e expusă, instalația alină suferința, generează emoții nemaiîntâlnite, scoate la suprafață povești și creează conexiuni. Pentru a treia oară expusă în afara granițelor României, instalația este acum expusă în Washington, D.C., unde va încălzi inimile a mii și mii de români.

Dacă, în țară, impactul e unul aparte, peste hotare dorul crește, sentimentele se intensifică, iar poveștile sunt din ce în ce mai înduioșătoare. Un val de emoție se răspândește la fiecare pas. În Londra și Chicago, acolo unde a călătorit până acum, instalația “MI-E DOR DE TINE” a adus lacrimi, zâmbete și priviri nostalgice. A cucerit, fără discuție, fiecare cetățean român care a poposit în fața ei.

Aceasta este povestea unei instalații care nu încetează să mă uimească. E instalația care are o poveste fascinantă care continuă să crească de la an la an, de la expoziție la expoziție, de la sens la sens. MI-E DOR DE TINE s-a aprins aseară, de Ziua Îndrăgostiților, în Capitala Statelor Unite, la un pod distanță de celebra clădire a Pentagonului.

După 14 ore de zbor, teste și confuzie pe două aeroporturi, nu prea pot să mai pun în cuvinte ce înseamnă pentru mine să văd că instalația luminează deasupra râului Potomac.

“Dar #noisuntemaici și asta înseamnă că povestea merge mai departe. Dacă aveți prieteni în the Greater D.C. area spuneți-le să vină în The Wharf, locul în care până pe 31 martie există puțin mai multă Românie”, arată Andi Daiszler, fondatorul proiectului

coral