Curtea de Apel Cluj a decis reducerea daunelor morale stabilite în favoarea familiei victimei accidentului care a avut loc în 2018, lângă Apahida, produs de fiica unui șef din poliția Sălaj și care s-a soldat cu un mort și mai mulți răniți.

Judecătorii clujeni au admis, în parte, apelul declarat de către partea responsabilă civilmente City Insurance SA, reducând daunele morale de la 80.000 de euro, cât fuseseră stabilite prin sentința Judecătoriei Cluj, la suma de 60.000 de lei. Restul prevederilor sentinței inițiale au rămas neschimbate.

Tragedia din 2018 s-a petrecut pe soseaua ce leaga Corpadea de Apahida. În varsta de 22 de ani, Diana Dragan, fata de polițist, nu a adaptat viteza de deplasare în curbă, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens și s-a izbit frontal de o mașina marca Skoda. 

În urma impactului au rezultat cinci victime si un mort. Victimeleau fost doi soți din Reghin în varsta de 61 de ani care au fost grav raniți și internați la spital imediat după tragedie, dar și o persoană de 59 de ani din Reghin. Soferița a fost și ea grav ranită.

Chiar dacă echipajele medicale au ajuns la scurt timp la fata locului, pentru tânărul decedat nu au mai putut face nimic. Tanarul, in varsta de 22 de ani din Cluj-Napoca, Alexandru Varo – era iubitul zalauancei care a cauzat accidentul. Tanara responsabilă pentru producerea accidentului este fata agentului șef principal de politie Radu Dragan din Agrij. 

coral