Fata care s-a aruncat goala de la etajul 6 a lasat in urma o familie coplesita de durere.

Fata care s-a aruncat goala de la etajul 6 este plansa de familia ei. Ioanei Tirlea, tanara de 29 de ani care s-a aruncat in week-end de la balconul de la etajul 6 al propriei locuinte, a fost gasita dezbracata dupa ce s-a sinucis. Presa a relatat ca fata era medic veterinar si ca suferea de o depresie serioasa, motiv pentru care a si decis sa-si puna capat zilelor.

Trupul victimei era complet gol atunci cand a fost gasit de echipajele de salvare. Se pare ca tanara traversa o perioada extrem de grea, aflandu-se intr-o depresie profunda, din cauza faptului ca nu-si gasea un loc de munca.

Singurul lucru cert din cazul fetei este ca era singura in apartament in momentul in care si-a pierdut viata. La momentul actual, este exclusa ipoteza unei crime, dat fiind faptul ca apartamentul era inchis pe dinauntru, iar cheia se afla in usa atunci cand oamenii legii au incercat sa patrunda in locuinta fetei pentru mai multe indicii.

Ioana locuia cu iubitul ei, care nu este singura persoana care o plange. O fac mama, dar si sora si fratelei ei mai mici. Ioana tinea enorm la ai ei. „Dragoste neconditionata…iubire de fiica…inimi frumoase”, a postat Ioana la o fotografie in care apareau mama si sora ei. Intr-o alta fotografie, in care apare fratiorul sau, Ioana a scris: “Primul meu job a fost acela de sora mai mare si l-am luat foarte in serios. Il iubesc pe acest mic star”.

coral