Anuntul despartirii dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol a socat pe toata lumea, mai ales ca nu se stia ca cei doi ar avea probleme in casnicie. La 41 de ani, femeia a decis sa ia viata de la capat.

Recent, in cadrul unui interviu, Ioana Ginghina a descris in detaliu perioada traumatizanta dinaintea divortului, povestind, totodata, ca a incercat in repetate randuri sa-si salveze casnicia. Nu a reusit!

“Cred ca stiu unde s-a produs fisura. Este insa doar o presupunere a mea. Atunci cand devii mama, pe primul loc este copilul si apoi restul. Insa cred ca omul de langa tine ar trebui sa inteleaga asta. Poate ca trebuia mai multa comunicare… Nu stiu!

Da, din pacate de prea multe ori si mai ales in acest ultim an din viata mea. Ca sa salvez aparentele si casnicia, am jucat foarte mult teatru. Nimeni nu a simtit nimic, doar mama. Aici este de fapt problema, ca am jucat atata, incat nu mai stiam care este adevarul”, a spus Ioana Ginghina potrivit viva.ro.

Vedeta este foarte activa pe blogul personal, unde a scris inclusiv un articol despre depresie si insomnii. “Da, am ales sa scriu despre toate trairile mele, unele poate trecute de mult, dar despre care vreau sa se stie. Vreau ca femeile sa stie ca e normal sa ai aceste emotii, e normal sa simti frica, e normal sa cazi, atata timp cat vrei sa te ridici. Da, nu eram bine! Nu mai mancam, nu mai dormeam, nu mai conta cine sunt. Voiam cu disperare sa gasesc o solutie ca sa rezolv problema. Aveam cumva senzatia ca la mine este cheia si ca pot sa o rezolv si pe asta. Atunci au intervenit depresia, insomniile si atacurile de panica. Apogeul a fost cand m-am trezit atat de singura de ziua mea. Cu niste bani in mana sa-mi iau un cadou si atat, nicio imbratisare, nicio atentie, nimic. Am simtit atunci ca un gol imens, ca si cum as cadea intr-o prapastie. Si marea problema era ca nu ma mai interesa sa ma salvez. Atunci insa, s-a trezit mama din mine, caci asta a fost colacul meu de salvare. Am zis ca trebuie sa fiu puternica pentru Ruxandra. Trebuie sa ma ridic, sa ma scutur si sa merg mai departe! Asa ca mi-am facut cadou de ziua mea o programare la psiholog”, a mai spus Ioana Ginghina.

coral