Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au demarat procedurile pentru despartire si in acte, dupa ruptura produsa in urma cu cinci luni, cand actorul a parasit caminul conjugal. Cei doi au ajuns ieri in fata notarului ca sa depuna actele pentru divort. La iesire, dupa trei ore de negocieri, Ioana a facut si primele declaratii.

Ieri, 19 iunie, in jurul pranzului, Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au avut prima intalnire oficiala in fata functionarului public, pentru demararea procedurii de divort. Oficializarea rupturii vine la cinci luni dupa ce actorul a parasit domiciliul conjugal.

Cei doi au avut programare la un notar din centrul Capitalei, la ora 12.00. Si-au facut aparitia la cabinetul notarial la 15 minute distanta si au petrecut inauntru nu mai putin de trei ore, timp in care au negociat termenii despartirii, alaturi de avocatii lor. Au avut de stabilit detalii legate de partaj – desi actorul intentiona, conform unor apropiati, sa-i lase partea lui din vila fiicei sale, Ruxandra -, de pensia alimentara si de custodia copilei.

Contactata telefonic, Ioana Ginghina a declarat, pentru Libertatea: ”Da, am depus actele de divort. Va fi o custodie clasica, mai avem de rezolvat niste acte legate de casa. Alexandru a vrut sa renunt la numele lui dupa divort, ceea ce intentionam oricum”.

Punctul culminant al intalnirii de la notar a fost… plecarea. Protagonistii povestii de iubire stinse dupa 12 ani au parasit cabinetul notarial separat, fiecare insotit de avocatul sau.

Depunerea actelor de divort, desi a fost dorinta lui, se pare ca l-a cam ravasit pe Alexandru Papadopol, caruia i-au dat lacrimile cand a parasit notariatul.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au la dispozitie 30 de zile in care se pot razgandi in privinta divortului.

coral