Povestea unui cuplu celebru, care parea de nedestramat, a ajuns la final. Actorii Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit, el parasind domiciliul conjugal, iar ea ramanand in casa familiei cu fata.

„Cumva, desi eram un om destul de recunoscator, a trebuit sa primesc o lectie destul de dura, ca sa invat sa ma bucur de lucrurile marunte. (…) Cumva e clar ca am gresit si la forma, si la fond, insa e frustrant ca inca nu stii ce trebuia sa faci (nu ca asta mai conteaza), pe ce drum sa o apuci acum. Si atunci, in aceasta lume noua, nesigura, o iei incet, cu pasi marunti si incepi sa te bucuri de lucrurile marunte. Incepi sa te bucuri ca ai dormit fara intrerupere 6 ore, ca ai reusit sa iesi din casa si sa zambesti fara sa te prefaci, ca Frica, azi, parca nu ti-a mai dat tarcoale”.

Textul postat pe blog de Ioana Ginghina lasa sa se inteleaga ca i s-a intamplat ceva rau.

Sa se fi despartit de Alexandru Papadopol?

Contactata, actrita s-a rezumat la a declara: „Nu e totul roz, dar ma abtin de la orice comentariu”.

In schimb, vecinii si un apropiat al cuplului au pus degetul pe rana: cei doi actori nu mai sunt impreuna. Norii negri s-ar fi abatut asupra unuia dintre cele mai stabile cupluri din showbiz in urma cu vreun an, cand simple discutii s-au transformat in certuri.

„La casa lor a ajuns politia, au avut un scandal chiar de fata cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai vazut pe Papadopol in zona, a plecat de acasa”, ne-a povestit un vecin.

Un apropiat de-ai cuplului a declarat pentru Libertatea ca, desi locuiesc separat, cei doi actori nu au depus actele de divort.

S-au cunoscut pe platoul de filmare al unei telenovele

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au cunoscut in 2004, cand au fost distribuiti in prima telenovela a postului Acasa TV, „Numai iubirea”. S-au casatorit in 2007, iar iubirea lor a fost completata cu o fetita reusita, Ruxandra Ioana, acum in varsta de 11 ani. coral