Preşedintele României, Klaus Iohannis a anunţat în urmă cu puţint timp că din 15 mai, odată cu încetarea stării de urgenţă, „Igiena mâinilor devine obligatorie”. Cu alte cuvinte, românii vor fi obligaţi să se spele pe mâini. Oare cât de mult poate jigni Iohannis, românii care l-au făcut Preşedinte!? După spălarea obligatorie pe mâini, ce urmează? Mâncatul la ore fixe şi dormitul din picioare?!

Klaus Iohanis face delcaraţii şocante despre măsurile ce vor intra în vigoare din 15 mai. Preşedintele a anunţat că devine obligatorie spălarea pe mâini.

„Igiena mâinilor devine obligatorie și este extrem de importantă. Trebuie să ne spălăm pe mâini cât se poate de des și întotdeauna când venim acasă de la magazin sau de la o activitate în afară„, a anunţat Klaus Iohannis.

Preşedintele a anunţat că masca devine obligatorie în spaţiile publice închise şi în mijloacele de transport în comun.

„Din 15 mai devine obligatoriu portul măștii, o mască care acoperă gura și nasul, atunci când ne găsim în spații interioare. De exemplu, când mergem la magazin sau când mergem să cumpărăm alimente sau în alte situații, de exemplu când mergem cu transportul public în comun, când intrăm în stația de metrou, evident în metrou, deci în interior masca este obligatorie. Este obligatorie, atenție, nu este o recomandare, este obligatorie păstrarea unei distanțe, distanța obligatorie între persoane este de 1,5 metri, asta însemnând distanța a două brațe; dacă amândoi întindem brațul, distanța căutată este asta„, a precizat Klaus Iohannis.

Dacă vrei ca românii să fie respectaţi şi să nu îşi mai bată nimeni joc de ei, înscrie-te în Noua Românie, singurul partid care nu primeşte traseişti politici.

coral