George Simion, co-președinte AUR lansează o ipoteză halucinantă. Mereu o prezentă controversată în spaţiul public, senatorul ieșean Diana Șoșoacă pare să fi fost îndrumată să ia în calcul o candidatură la alegerile prezidențiale.

George Simion a fost întrebat dacă ia în calcul o asemenea candidatură, acesta susţinând că nu ăsta este scopul. De altfel, acesta a afirmat despre fosta colegă de partid că a fost sfătuită să candideze în 2024.

George Simion susţine că Diana Șoșoacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2024

George Simion a fost întrebat, în timpul unei emisiuni televizate dacă ia în calcul o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din 2024. Co-președintele AUR nu a oferit un răspuns tranșant spunând că, dacă nu se va găsi un om pe care formațiunea politică să-l promovezi, îşi va asuma un asemenea rol. De altfel, Simion a explicat faptul că senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, ar putea candida la alegerile din 2024:

“Nu este scopul meu politic să ajung preşedintele României. Dacă nu se vor găsi alţi oameni mai buni, pe care noi îi căutăm şi încercăm să-i îndemnăm, să-i împingem de la spate, să le facem reclamă, să îi propunem ca nume, dacă nu se vor găsi oameni dispuşi să intre în luptă, cu siguranţă eu nu refuz o luptă, oricât o fi de grea. Dianei mulţi i-au şoptit din jurul ei ”Tu o să fii noul preşedinte al României, tu trebuie să fii acolo”. S-ar putea să fie candidat. (…) Din jurul prietenilor pe care îi are. Nu cred în fiabilitatea unei astfel de idei, dar fiecare se poate lăsa convins de cei din jur”, a declarat George Simion.

Diana Șoșoacă, un senator de Iași extrem de controversat

Din decembrie de când a fost propulsată pe listele AUR pentru Parlamentul României, Diana Șoșoacă a fost o apariţie controversată în spaţiul public. Aceasta a avut mai multe reacţii pe subiecte cum ar fi vaccinarea împotriva COVID-19 sau despre boala în sine. De multe ori, senatorul ieșean a negat existența bolii şi a declarat că vaccinul ar putea fi ceva extrem de rău:

„Eu am avut Covid înainte să se nască, probabil că d-aia nu iau, că sunt imunizată. Tot la Balş m-am tratat şi nu m-au tratat cum trebuie. Noroc cu Paul Morar, marele nostru medic de medicină verde care mi-a prescris medicamente naturiste. Acum 20 de ani, m-am vaccinat antigripal, după câteva zile am făcut o gripă cumplită. O lună de zile am crezut că mor, 40 grade- 40,5 grade” a declarat în ianuarie 2021 Diana Şoşoacă.

De altfel, aceasta a declarat faptul că vaccinul ar crea infertilitate pentru 3 generaţii, lucru absurd ţinând cont de faptul că, dacă ar crea infertilitate, copilul nu ar mai putea face copii.

Pe de altă parte, Diana Șoșoacă a fost protagonista unui scandal de proporții în Parlamentul României când  l-ar fi bruscat pe un parlamentar. Din aceste considerente, parlamentarul a declarat că va depune o plângere penală împotriva senatorului. coral