News Flash:

Ipoteză horror: Beáta Molnár ar fi fost ucisă încă de sâmbătă și criminalul a transportat-o moartă în mașină să scape de cadavru. EXCLUSIV

25 Mai 2022
1583 Vizualizari | 0 Comentarii
Beata Molnar ar fi fost ucisa inca de sambata

Un scenariu de groază este tot mai posibil, și anume acela că tânăra găsită moartă, în saci de gunoi menajer, ar fi fost ucisă încă din cursul zilei de sâmbătă, fiind ulterior transportată cu mașina de către criminalul Ferenc Boné, care a vrut să scape astfel de cadavru.

Infomațiile recente contrazic ipoteza unui exces de furie care ar fi determinat criminalul să o ucidă pe Beáta Molnár. Potrivit surselor BZC apropiate anchetei, apartamentul victimei ar fi fost excesiv de ordonat și de curat iar în cel al criminalului s-ar fi găsit cele două telefoane mobile, pentru a îngreuna localizarea lor. Toate acestea duc la concluzia că tristul eveniment ar fi fost premeditat de către criminalul care acum este dispărut.

Reamintim faptul că trupul tinerei Beátá Molnár a fost descoperit la aproximativ 200 de metri de autostradă, învelit în mai mulți saci de gunoi. De asemenea, s-a stabilit în ruma vizualizării camerelor publice de luat vederi de pe stradă faptul că mașina în care au plecat în excursie era condusă doar de bărbat, așa că Beáta Molnár ar fi putut fi moartă deja sâmbătă.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1037 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028424 (s)